قیمت در و پنجره دو جداره | در و پنجره دوجداره | تعویض پنجره های قدیمی | بهترین قیمت در و پنجره دو جداره
در صورتی که به دنبال تهیه در و پنجرهی دوجداره هستید باید به این نکته توجه لازم را داشته باشید که این محصول به گونه است که باید تمامی استاندارد ها رعایت شده باشد و از متریال مناسبی نیز استفاده شده باشد تا کیفیت مطلوب و کارایی لازم را داشته باشد.
گروه مبنا پنجره (علیزاده) این تضمین را به شما می دهد که تمامی این استاندارد ها را رعایت کرده است و به همین سبب از مورد اعتماد ترین و بهترین نام ها در زمینه تولید پنجره دو جداره می باشد.
به همین دلیل سعی داریم به خریداران محترم در چند مقطع و با استفاده از روشهای مختلف کمک کنیم تا محصولی بخرند که تمامی استانداردهای تولید و نصب و متریالی در آنها رعایت شده باشد و برای کاهش قیمت از محصول با کیفیت نگذرند.
در این سری از سری مقاله های مبنا upvc با شما هستیم که در خصوص درب و پنجره ها دوجداره توضیحاتی را بدهیم .
در ادامه سر فصل مطالبی که قرار است شرح بدهیم آورده شده است:
- تاریخچه در و پنجره دوجداره
- مراحل تولید در و پنجره دوجداره
- محبوب ترین انواع پنجره های دوجداره در ایران
- نکاتی در خصوص خرید در و پنجره های دوجداره در ایران
- ارتباط با ما
- علت استفاده از گالوانیزه در پنجره دوجداره UPVC چیست؟
تاریخچه در و پنجره دوجداره
در زمان های گذشته پنجره هایی که در ایران مورد استفاره قرار میگرفت دارای اشکال و طرح های مختلف با رنگ آمیزی های جذاب و گوناگون بود و در ورودی ساختمان قرار داشتند که به این منظور استفاده می کردند که ورودی نور و هوا به داخل ساختمان باشند.
یک نوع از پنجره های که در گذشته در معماری ایرانی بسیار طرفدار داشته و محبوبیت داشته است پنجره های اُرسی می باشد که نوعی پنجره از چوب می باشد که بیشتر در دوره زندیه و قاجاریه استفاده می شده است .
ارسی چیست؟ ارسی نوعی از پنجره به شکل مشبک است که در بالای پاگرد قرار گرفته است و در ساختمان های مناطق سردسیر کاربرد بیشتری دارد.
واژه پنجره از دو واژه پن به معنای بستن و جره به معنای قرینه ساخته شده است.
تاریخچه در و پنجره های دوجداره در ایران به زمان دهه ۵۰ خورشیدی باز میگردد.
در اواخر دهه ۵۰ بود که واحد تولید پروفیل و ساخت در و پنجره در ایران احداث شد و بدین ترتیب تولیدی های دیگری نیز در این خصوص ایجاد شده اند اما تا مدت ها نتوانستند که از تکنولوژی های پیشرفته استفاده کنند.
و این موضوع باعث شده بود حجم زیادی از پروفیل مصرفی خود را از خارج کشور تامین کنند وو به نوعی وارداتی بود در نتیجه باعث شده بود که در و پنجره های دوجداره دارای قیمت نسبتا بالایی باشند.
و همین طور در اوایل دهه ۸۰ توط شرکت های ترکیه ای پنجره های در و پنجره های دوجداره وارد ایران شد.
با عنايت به بكارگيري مصالح مناسب و با تاثير مثبت پنجره هاي پي وي سي و شيشه دوجداره در بهينه سازي انرژي ، باعث شد ايجاد واحد هاي توليد پروفيل UPVC و ساخت درب و پنجره UPVC و شيشه هاي دوجداره بيش از پيش مورد توجه قرار بگیرد و سبب شود که در سال ۸۶ شرکت های ایرانی خود به طور کامل و با تجهیزات پیشرفته اقدام به ساخت و تولید انواع درو پنجره های دوجداره بکنند.
ساخت در و پنجره دوجداره ابتدا توسط یک فرد که پیشه تولید شیشه و پنجره را در نیویورک داشت صورت گرفت که برای چارچوب آن از چوب و آهن و آلومنیوم استفاده میکرد اگرچه این کار او انقلابی در تولید در و پنجره به حساب می آمد اما با گذشت زمان متخصصین آلمانی در شهر دورتمند در سال ۱۹۶۰ در و پنجره های upvc را تولید کردند.
علت این کار این بود که تولید این در و پنجره ها با چارچوب چوب و آلومینیوم و … دارای هزینه بیشتری بود. اما با استفاده از upvc هزینه ها کاهش پیدا کردند.
امروزه در کشور های اروپایی بیشتر از ۷۰ درصد از سهم بازار را در و پنجره های دوجداره گرفته اند .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.